Over TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

> 30 years

Digital experience

> 110

Digital craftsmen

Lid van ICOM Network

Internationaal netwerk van onafhankelijke reclame- en marketingbureaus

ISO27001 gecertificeerd sinds 2021

Goede cyber security protocollen geven ons het houvast om op hoog professioneel niveau te kunnen werken, intern en met onze klanten. In oktober 2021 is TRIMM met vlag en wimpel geslaagd voor het ISO-27001 certificaat, dé wereldwijd geaccepteerde standaard voor informatiebeveiliging. Ons certificaat is op te vragen via certificatechecker.dnv.com, of mail voor ons Statement of Applicability naar privacy@trimm.nl.

Onze klanten

TRIMM werkt voor én samen met nationale en internationale opdrachtgevers. Waaronder Mitsubishi Chemical Group,  Nexperia, Signify, One For All, 247Tailorsteel, Heuver, Malvern Panalytical en Grolsch.