12 april 2023

Low-code, high impact

Jeroen Wijnholds

Low-code, high impact

Niemand droomt in ééntjes en nulletjes. Innovatie begint met grootse, gedurfde ideeën en groeit door creatie. Jouw ideeën en visie zouden niet beperkt moeten worden door technologie. Droom in mogelijkheden, de realisatie volgt.

Traditionele software ontwikkeling richt zich sterk op het technisch implementeren van oplossingen. Dit is de perfecte manier om langdurige en duurzame producten te ontwikkelen. Maar zijn er betere manieren om nieuwe ideeën en concepten snel in de markt te valideren? Ja!

Bij TRIMM zijn wij op een missie om innovatie niet beperkt te laten worden door technologie. Ons low-code team helpt jou dat nieuwe, innovatieve idee waar je mee rondloopt, te verfijnen en sneller dan je kunt voorstellen technisch te implementeren.

Traditionele software ontwikkeling is ideaal voor grote platforms.
Low-code is ideaal voor grootse ideeën.

Waarom voor low-code kiezen?

Low-code is een manier van applicaties ontwikkelen die coderen visueel maakt in plaats van tekstueel. In plaats van een technische codeeromgeving, werkt low-code met een model gedreven, drag & drop interface.

Door het coderen visueel inzichtelijk te maken, ontstaat een betere samenwerking en besluitvorming tussen multidisciplinaire teams. Hiermee wordt de kloof tussen business en IT overbrugd en het ontwikkelingsproces meer gestroomlijnd, waardoor de noodzaak van rework wordt verminderd.

Andere voordelen zijn:

  • Razendsnelle, efficiënte ontwikkeling
  • Herbruikbare componenten die geoptimaliseerd zijn voor performance en security
  • Consistente, schaalbare applicaties
  • Eindgebruikers voortdurend verbeteringen bieden door applicaties eenvoudig uit te breiden en snel wijzigingen door te kunnen voeren als dat nodig is
  • Zowel mobiele als web applicaties
Traditionele software ontwikkeling is ideaal voor grote platforms. Low-code is ideaal voor grootse ideeën.

Waarom TRIMM voor jouw low-code applicatie kiezen?

Bij TRIMM vertrouwen we op 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties en combineren we deze met de voordelen die low-code ons biedt.

Wij begrijpen uw business, maar ook uw gebruikers. Ons team van consultants, UX/UI-designers en front-end ontwikkelaars zorgt voor een optimale, on-brand ervaring. Want een succesvolle applicatie ziet er niet alleen goed uit, maar werkt ook voor de mensen die hem gebruiken.

TRIMM pioniert al 30 jaar en helpt onze gewaardeerde klanten hun digitale landschap te ontwikkelen. Is Low-code de volgende stap in uw digitale evolutie?

Lees meer over low-code